De Angelis s.p.a.

Podjetje De Angelis ima več kot 100-letno zgodovino obstoja. Je eno izmed najstarejših ter vodilnih evropskih podjetij, ki se ukvarja s proizvodnjo prikolic in polprikolic za specialne prevoze. Njihove prednosti so v tradiciji, izkušnjah, nenehnih inovacijah, napredni tehnologiji in dizajnu. So v nenehnem kontaktu s poslovnimi partnerji in strankami. Odlikuje jih tudi njihova fleksibilnost in prilagodljivost pri iskanju rešitev v zvezi z vprašanji, ki se nanašajo na specialna priključna vozila.

Program specialnih priključnih vozil De Angelis – zajema različne vrste nizko nosečih prikolic in polprikolic za prevoz gradbene mehanizacije, specialnih polprikolic ter modularnih prikolic.

Program je obsežen saj zajema 3, 4, 5 in več osne nizko noseče prikolice ter dvo do enajst osne nizko noseče polprikolice z dvo nivojskim ali tri nivojskim podom ter z različnimi izvedbami.

Tehnologija vzmetenja, ki je na voljo: hidravlično vzmetenje, zračno vzmetenje in parabolično vzmetenje. Omenjena tehnologija vzmetenja je tako primerna za navadne ceste, off road (pri normalnih temperaturah) ter off road pri (ekstremnih temperaturah). Tehnologija krmiljenja, ki je na voljo: hidravlično krmiljenje osi, avtomatsko premikanje osi v ovinku, z odklopom vratu, z odklopom zadnjega dela (modul), aktivno krmiljenje osi, ki je neodvisno od vzmetenja.

Na voljo so vam tudi različne vrste ramp, in sicer: hidravlične, elektro hidravlične ter na vzmet.

Omenjeni program zajema tudi izdelavo in prodajo nizko nosečih tandemov, dve in triosnih, s skupno nosilnostjo od 18 do 26 ton.

Posebnost pri programu specialnih nizko nosečih priključnih vozil je tudi ta, da proizvajalec lahko prilagodi izvedbo le-teh specifičnim potrebam in željam naročnika.